Εκδηλώσεις

ekswteriko-bar

Το Κτήμα Φίλια Γη, με την εντυπωσιακή καταπράσινη έκτασή του, τη μαγευτική θέα του αμπελώνα και το φιλικό περιβάλλον, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για δεξιώσεις κάθε είδους, κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Το κτήμα μας είναι πολλά παραπάνω από ένα κτήμα εκδηλώσεων. Είναι ένας χώρος που ο επισκέπτης ζει την εμπειρία και την φιλοξενία ενός παραδοσιακού ελληνικού αμπελώνα.

Ο ξεχωριστός χαρακτήρας του κτήματος Φίλια Γη συντελεί στη μετουσίωση μιας οποιασδήποτε εκδήλωσης σε μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Εκδηλώσεις

Κοινωνικές και επαγγελματικές

Γάμοι & εκδηλώσεις

Οι δικές σας στιγμές

Οργανώστε μια αξέχαστη δεξίωση γάμου στους υπέροχους χώρους του κτήματος Φίλια Γη. Με την εμπειρία μας στην οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, μπορείτε να κλείσετε τον καλοκαιρινό σας γάμο στο κτήμα μας.

Στις βασικές μας παροχές συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός και η διακόσμηση που δένει αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο, το τραπέζι υποδοχής των καλεσμένων με παραδοσιακό λικέρ και το κέρασμα με παγωτό παραγωγής μας. Στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας, το Κτήμα Φίλια Γη δεν έχει κανέναν περιορισμό ωραρίου κι έτσι το γλέντι σας μπορεί να είναι ολονύκτιο.

Μπορείτε να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας, απολαμβάνοντας κάποιες από τις επιπλέον παροχές μας όπως, μουσική κάλυψη (ζωντανή ορχήστρα ή Dj) και ηχητικές εγκαταστάσεις, πυροτεχνήματα, bar ή και μετακινούμενο φωτιζόμενο bar πάνω στην πίστα με έμπειρους bartenders μας, φωτορυθμικά πίστας και projector. Για λίγη έξτρα απόλαυση μπορεί να στηθεί ένα καρότσι παγωτού και παραδοσιακών γλυκισμάτων, καθώς επίσης και να επιμεληθούμε της γαμήλιας τούρτας σας.

  • άνετο parking
  • free wifi
  • γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
  • πρόσβαση για ΑμΕΑ και μαμάδες με καροτσάκια
  • WC για ΑμΕΑ
Εκκλησίες Γάμου κοντά στο Κτήμα

Για την τελετή του μυστηρίου του γάμου υπάρχουν στο χωριό αλλά και σε διπλανά χωριά, σε πολύ κοντινή απόσταση πολύ όμορφες γραφικές εκκλησίες.

Το κτήμα Φίλια Γη είναι το ιδανικό κτήμα γάμου για όσους αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία κοντά στην φύση!

filiagi-gamoi