Δραστηριότητες

Το Κτήμα Φίλια Γη, ανοίγει τακτικά τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, με διάφορες δραστηριότητες μέσα στη φύση για όλη την οικογένεια.

Friday Nights Cocktails

Τα βράδυα της κάθε Παρασκευής είναι η ιδανική στιγμή για να απολαμβάνουμε κοκτέιλ στον αμπελώνα μας. Η εκδήλωση “Friday Nights Cocktails” είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να συναντηθούμε με φίλους και οικογένεια, να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την ποικιλία των κοκτέιλ που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς.

Σας προσφέρουμε την εξαιρετική ποικιλία των κρασιών μας, συνοδευμένα από πεντανόστιμα εδέσματα που ταιριάζουν απόλυτα με τις γεύσεις των κοκτέιλ. Είτε προτιμάτε τα φρουτώδη και αναζωογονητικά κοκτέιλ, είτε τις κλασικές επιλογές, όπως το Martini ή το Mojito, θα βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί.

cocktail-friday-nights
geusignwsia-activity

Δραστηριότητες Γευσιγνωσίας

Οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα κρασιά μας σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, είτε σε έναν άνετο αίθριο με θέα του αμπελώνα, είτε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο γευσιγνωσίας. Τα κρασιά μας συνοδεύονται από πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα που ενισχύουν τις γευστικές εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας, παρουσιάζουμε μια ποικιλία από τα κρασιά μας, καθοδηγώντας τους επισκέπτες μας σε ένα ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων. Αναφέρουμε την ιστορία της κάθε ποικιλίας, τη μέθοδο παραγωγής και τα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν μοναδικά.

Για γευσιγνωσία χρειάζεται προσυνεννόηση.

Δευτέρα έως Σάββατο: 08:00 έως 16:00

Για Αργίες, Εθνικές Γιορτές ή άλλες ημέρες και ώρες επικοινωνήστε μαζί μας

Ξενάγηση στο Οινοποιείο

Στο κτήμα Φίλια Γη μπορείτε να απολαύσετε την ξενάγηση στο οινοποιείο που περιλαμβάνει βόλτα στον αμπελώνα και τις εγκαταστάσεις του οινοποιείου, επίσκεψη στο κελάρι, αφήγηση της ιστορίας του κτήματος και γευστική δοκιμή των κρασιών μας που συνοδεύετε με ελληνικά τυριά και αλλαντικά.

Για ομαδικές και οργανωμένες επισκέψεις, μετά από επικοινωνία, μπορούμε να οργανώσουμε εμπειρίες γαστρονομίας με εξωτερική μαγειρική και γεύμα ακόμα και μέσα στον αμπελώνα. Οι εμπειρίες μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμίες των επισκεπτών μετά από την επικοινωνία μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ξεναγήσεις και οργάνωση δραστηριοτήτων
6934706440

wine-tours-activity