Ξεναγήσεις

Ξενάγηση

Ξενάγηση στο κτήμα

episkepsi-tour

Το κτήμα μας αποτελεί ιδανική επιλογή, για να απολαύσετε την φύση και τον κόσμο του κρασιού. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές τόσο για μεμονωμένους επισκέπτες όσο και για τουριστικά λεωφορεία.

stafilia-02

Έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε σε κάθε γωνία του κτήματός μας και να μάθετε όλα τα μυστικά της οινοποίησης και της αμπελουργίας.  

episkepsi-tour-03

Στον μαγευτικό αμπελώνα, στο υπόγειο κελάρι παλαίωσης και ωρίμανσης και στον μοναστηριακό χώρο γευσιγνωσίας κρύβονται μυστικά που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις με την καθοδήγησή της οικογένειας του κτήματος.

Ξενάγηση

Μια ξεχωριστή εμπειρία

ksenagisi-paragwgi

Είναι το πάθος μας να γνωρίζουμε κόσμο που αγαπά και εκτιμά την μαγεία του κρασιού αλλά και της αμπελουργίας όπως εμείς. Για αυτό και θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε, να μοιραστούμε μαζί σας και να συζητήσουμε για κάθε πτηχή του κτήματος. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός, αρκεί να έχεις όρεξη να γνωρίσεις τον κόσμο του κρασιού. Πάνω απ΄όλα, δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. 

Επίσκεψη

Η Επίσκεψη σας στο χώρο μας

Λάβετε υπόψη ότι για να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή ξενάγηση θα πρέπει να είστε ενήλικες. Η μόνη περίπτωση που ένα ανήλικο άτομο μπορεί να παρευρεθεί στον χώρο μας είναι όταν συνοδεύεται από κηδεμόνα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Τοποθεσία

Θα μας βρείτε στο χωριό της Φίλιας, μόλις 25 λεπτά από την πόλη της Καρδίτσας και 5 λεπτά από την έξοδο της Ανάβρας στην Εθνική Οδό Ε-65.

Κινητικότητα

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος της ομάδας σας έχει περιορισμένη κινητικότητα στείλτε μας email στο info@filiagi.gr για να μας ενημερώσετε και θα φροντίσουμε να είστε όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Στάθμευση

Στο Κτήμα Φίλια Γη παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για αυτοκίνητα και λεωφορεία. Μπορείτε να σταθμεύσετε με ασφάλεια το όχημά σας στην είσοδο του κτήματος. Εδώ θα ξεκινήσετε την ξενάγηση σας.

Ξενάγηση

Επισκεφτείτε μας!

Κάντε μια επίσκεψη στο οινοποιείο για να ζήσετε από πρώτο χέρι τη μαγική ατμόσφαιρα του τόπου, να τσιμπήσετε τα πιο γλυκά και ώριμα είδη σταφυλιών και να δοκιμάσετε τα καλύτερα κρασιά μας. Ιδανικό για ένα οικογενειακό ταξίδι, την επέτειό σας ή οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.