Ξεναγήσεις

Ξενάγηση

Ξενάγηση Οινοποιείου

episkepsi-tour
stafilia-02

Ιδανική για μια μέρα στη φύση με τα παιδιά (και τα κατοικίδια), αυτή η περιήγηση περιλαμβάνει μια βόλτα με οδηγό στο χωράφι και ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα τριών πιάτων. Συνοδεύεται με κρασί για τους γονείς και φρέσκο χυμό σταφυλιού για τα μικρά.

episkepsi-tour-03

Σε αυτή την ξενάγηση, με καθοδήγηση από τον ειδικό τεχνολόγο του κρασιού μας, θα περπατήσετε στη διαδικασία ζύμωσης, παλαίωσης και ανάμειξης διαφορετικών ειδών κρασιών. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχετε στη διαδικασία παραγωγής κρασιού.

Ξενάγηση

Ξενάγηση Παραγωγής - Οίνου

ksenagisi-paragwgi

Επίσκεψη

Η Επίσκεψη σας στο χώρο μας

Λάβετε υπόψη ότι για να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή ξενάγηση θα πρέπει να είστε ενήλικες. Η μόνη περίπτωση που ένα ανήλικο άτομο μπορεί να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση είναι όταν συνοδεύεται από τον γονέα του. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τοποθεσία

Θα μας βρείτε, μόλις 30 λεπτά μακριά από την πόλη της Καρδίτσας – σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση τοπικού ταξί εκ των προτέρων από την πόλη.

Κινητικότητα

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος της ομάδας σας έχει περιορισμένη κινητικότητα στείλτε μας email στο info@filiagi.gr για να μας ενημερώσετε και θα φροντίσουμε να είστε όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Στάθμευση

Στο Οινοποιείο Φίλια Γη παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Μπορείτε να σταθμεύσετε με ασφάλεια το όχημά σας και στη συνέχεια να κάνετε μια μικρή βόλτα, ακολουθώντας τις πινακίδες προς το κεντρικό κτήριο. Εδώ θα ξεκινήσετε την ξενάγηση σας.

Ξενάγηση

Επισκεφτείτε μας!

Κάντε μια επίσκεψη στο οινοποιείο για να ζήσετε από πρώτο χέρι τη μαγική ατμόσφαιρα του τόπου, να τσιμπήσετε τα πιο γλυκά και ώριμα είδη σταφυλιών και να δοκιμάσετε τα καλύτερα κρασιά μας. Ιδανικό για ένα οικογενειακό ταξίδι, την επέτειό σας ή οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.